top of page
Search

Gates'i globalistlik vaktsiinikava: võit farmaatsiatööstusele ja kohustuslikule vaktsineerimisele

Bill Gates'i jaoks on vaktsiinid strateegiline heategevus, mis toidab tema paljusid vaktsiinidega seotud ettevõtteid (sealhulgas Microsofti ambitsioone kontrollida üleilmset vaktsineerimise ID-ettevõtet) ja annab talle diktaatorliku kontrolli globaalse tervishoiupoliitika üle. Gates'i kinnisidee vaktsiinide suhtes näib saavat energiat veendumusest päästa tehnoloogia abil maailm.


Lubanud anda osaluse 450 miljoni dollari näol poliomüeliidi likvideerimiseks kogutud 1,2 miljardist dollarist, võttis Gates enda kätte kontrolli India rahvusliku tehnilise immuniseerimise nõuandva kogu (NTAGI) üle, saades nii endale mandaadi, et kattuvate immuniseerimisprogrammide kaudu manustada kuni 50 annust (tabel 1) lastehalvatuse vaktsiini lastele enne viiendat eluaastat. India arstid süüdistavad Gatesi kampaaniat laastava ägeda lõdva halvatuse (non-polio acute flaccid paralysis NPAFP) epideemias, mis halvas ajavahemikul 2000 - 2017.a. eeldatud paralüüsi määrast 490000 last enam. 2017. aastal lükkas India valitsus tagasi Gates'i vaktsineerimis-skeemi ning palus Gates'il koos oma vaktsiini kasutustingimustega/lepingutega Indiast lahkuda. Ägeda lõdva halvatuse määrad langesid järsult.


Kõige hirmutavamad [lastehalvatuse] epideemiad Kongos, Afganistanis ja Filipiinidel on kõik seotud vaktsiinidega.

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) tunnistas 2017. aastal vastumeelselt, et poliomüeliidi ülemaailmne puhang on ülekaalukalt seotud vaktsiinitüvega. Kõige hirmutavamad epideemiad Kongos, Afganistanis ja Filipiinidel on kõik seotud vaktsiinidega. Tegelikult olid 2018. aastaks 70% kogu maailma lastehalvatuse juhtudest vaktsiinitüvega.


2014. a. finantseeris Gates'i Fond (Gates Foundation) Glaxo Smith Kline'i (GSK) ja Mercki poolt välja töötatud eksperimentaalsete HPV-vaktsiinide teste 23 000 noore tütarlapse peal India kaugemates provintsides. Ligikaudu 1200 tüdrukut kannatas raskete kõrvaltoimete tõttu, sealhulgas autoimmuunsed haigused ja viljakushäired. Seitse surid. India valitsuse juurdlustes süüdistati Gates'i rahastatud teadlasi ulatuslikes eetilistes rikkumistes: haavatavate külatüdrukute survestamises osalema katses, lapsevanemate kiusamises, nõusolekuvormide võltsimises ja vigastatud tüdrukutele arstiabi andmisest keeldumises. Juhtum on nüüd riigi ülemkohtus.


Lõuna-Aafrika ajalehed kaebasid: "Oleme ravimite valmistajatele katsejänesed".

2010. a. rahastas Gates'i fond GlaxoSmithKline Biologicals'i (GSK) eksperimentaalse malaariavaktsiini 3. faasi uuringukatset, tappes 151 Aafrika imikut ja põhjustades tõsist ebasoodsat mõju, sealhulgas halvatust, epilepsiahooge ja palavikust tingitud krampe 1049-l lapsel 5949-st.

Gates'i 2002. a. MenAfriVaci kampaania ajal Sahara-taguses Aafrikas vaktsineerisid Gates'i töötajad sunniviisiliselt tuhandeid Aafrika lapsi meningiidi vastu. Ligikaudu 50-l vaktsineeritud lapsel 500-st tekkis halvatus. Lõuna-Aafrika ajalehed kaebasid: "Oleme ravimite valmistajate jaoks katsejänesed." Nelson Mandela endine vanemökonomist, professor Patrick Bond kirjeldab Gates'i filantroopilist praktikat kui "halastamatu ja ebamoraalne".


2010. aastal eraldas Gates WHO-le 10 miljardit dollarit, öeldes: „Peame tegema sellest vaktsiinide kümnendi“. Kuu aega hiljem ütles Gates Ted Talk'is, et uued vaktsiinid „võivad rahvaarvu vähendada“. 2014. a. süüdistas Keenia Katolik Arstide Liit WHO-d miljonite soovimatute Keenia naiste keemilises steriliseerimises teetanusevaktsiini kampaania abil. Sõltumatud laborid leidsid steriilsuse valemi igast testitud vaktsiinist. Pärast süüdistuste eitamist tunnistas WHO lõpuks, et on steriilsust tekitavaid vaktsiine välja töötanud juba üle kümne aasta. Sarnased süüdistused esitati Tansaanias, Nicaraguas, Mehhikos ja Filipiinidel.


2017. aasta uuring (Morgenson jt 2017) näitas, et WHO populaarne DTP-vaktsiin tapab rohkem Aafrika lapsi kui haigused, mida see vaktsiin ennetab. DTP-ga vaktsineeritud tüdrukutel oli 10-korda suurem suremuse määr võrreldes vaktsiini veel mittesaanud lastega. WHO on keeldunud loobumast surmavast vaktsiinist, mida ta igal aastal kümnetele miljonitele Aafrika lastele sunniviisiliselt manustab.

Rahvatervise ametnikud üle maailma väidavad, et Gates on suunanud agentuuri ressursid oma isikliku filosoofia teenimiseks, mille kohaselt hea tervis tuleb ainult süstlaga.

Rahvatervise edendajad kogu maailmas süüdistavad Gates'i WHO tegevuskava kõrvale juhtimises projektidest, mis tõenduspõhiselt ohjeldavad nakkushaigusi: puhas vesi, hügieen, toitumine ja majandusareng. Gates'i sihtasutus kulutab nendele valdkondadele ainult umbes 650 miljonit dollarit oma 5 miljardi dollari suurusest eelarvest. Nad ütlevad, et ta on suunanud agentuuri ressursid oma isikliku filosoofia teenimiseks, mille kohaselt hea tervis tuleb ainult süstlaga.


Lisaks oma heategevuse kasutamisele WHO, UNICEFi, GAVI ja PATHi kontrolli all hoidmiseks, rahastab Gates farmaatsia erafirmat, mis toodab vaktsiine, ning lisaks annetab 50 miljonit dollarit 12-le ravimifirmale koronaviiruse vaktsiini väljatöötamise kiirendamiseks. Oma hiljutistes meediaesinemistes näib Gates olevat kindel, et Covid-19 kriis annab talle nüüd võimaluse suruda oma diktaatorlikke vaktsineerimisprogramme peale Ameerika lastele.


Robert F. Kennedy jr, Laste tervisekaitse organisatsiooni Children’s Health Defense esimees.


2,428 views0 comments
bottom of page