top of page
Search

Uuring: HPV vaktsiin vähendab rasestumise tõenäosust

HPV vaktsiini murettekitavate kõrvalmõjude nimekiri muutus just pikemaks. Wassermani sihtasutuse poolt rahastatud Baruchi Kolledži uuringus leiti, et hilistes kahekümnendates naised, kes on saanud HPV vaktsiini, kogevad raskusi rasestumisega.


Vaatamata sellele ja paljudele teistele häirivatele HPV vaktsiini põhjustatud kõrvalmõjudele ja terviseriketele, üritab vaktsiinitootja Merck turuhaaret laiendada ja manustada vaktsiini veel suuremale sihtgrupile kui praegu.


Seesugune valitsuse “tervise”ametnike ja ravimitööstuse poolne ohtlike vaktsiinide pealesurumine on kahjuks liigagi tuttav käitumismuster.


HPV vaktsiin seotud 419 surma ja 57 287 tõsise kõrvalmõjuga


Uuringus analüüsiti Riikliku Tervise ja Toitumise Uuringu (National Health and Nutrition Examination Survey) andmeid, mis olid kogutud 8 miljonilt naiselt vanuses 25-29 aastatel 2007-2014. Uuringu tulemustest selgus, et 60% naistest, kes ei olnud saanud HPV vaktsiini, rasestus, samal ajal kui vaktsiini saanutest rasestus vaid 35%.


Abielus naistest, kes ei olnud saanud HPV vaktsiini, rasestus 75%, kuid vaktsiini saanud abielus naistest vaid 50%.


USAs on sündimus 25-29-aastaste naiste vanusegrupis 2015. aastal langenud 118-lt lapselt 105-le lapsele 1000 naise kohta. Kahtlemata on HPV vaktsiin oluline riskifaktor. Lisaks avaldusid teated HPV vaktsiiniga seostuva enneaegse munasarjade puudulikkuse (POF) kohta varsti pärast vaktsiini turulejõudmist.


Seoses HPV vaktsiiniga on VAERSi (USA riiklik vaktsiinide kõrvalmõjude teatamise programm) teatatud 419 surmajuhtumit ja tervelt 57 287 tõsise kõrvalmõju juhtumit. Seda on palju rohkem kui ühegi teise vaktsiini puhul (mis ütleb palju, arvestades kui ohtlikuks mitmeid vaktsiine peetakse).


Mercki arst on nimetanud nende toodetud HPV vaktsiini “skandaalseks”


Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) on leidnud, et HPV vaktsiini tagajärjel tekivad tihtilugu tõsiste kõrvalmõjude kobarad. Ameerika Lastearstide Kolleegium (The American College of Pediatricians) hoiatas, et vaktsiin võib põhjustada enneaegset munasarjade puudulikkust.


Üks Merckis töötanud arstidest paljastas, et tema arvates saab Gardasili HPV vaktsiinist “kõigi aegade suurim meditsiiniskandaal”. Arsti sõnade kohaselt ei olnud nende parimal müügiartiklil, HPV vaktsiinil, muud eesmärki kui Merckile kasumit toota.


Ta paljastas, et Gardasil võib põhjustada mitmeid tõsiseid terviseprobleeme nagu Guillain-Barré sündroom, vaktsiini poolt esile kutsutud hulgiskleroos, entsefaliit ja halvatus.


HPV vaktsiin võib suurendada vähiriski


Veel üks šokeeriv avastus HPV vaktsiini kohta on, et see võib hoopis vähiriski SUURENDADA. 44%-l vaktsineeritud naistest, kellel oli eelnev kokkupuude HPV viirusega, esines vähieelseid liiteid.


Arvatavasti on HPV viirusega nakatunud umbes 79 miljonit ameeriklast ning igal aastal lisandub 14 miljonit uut juhtu. See on kõige tavalisem seksuaalsel teel leviv viirus ning Ameerika Haiguste Tõrje ja Kontrolli Keskuse (CDC) hinnangul puutub enamik inimestest sellega elu jooksul kokku.

Nendele ohtudele vaatamata on Ameerika Toidu- ja Ravimiamet (FDA) heaks kiitnud Mercki “kiirmenetluse”, et suurendada Gardasili vaktsiini sihtgruppi. Ravimitootja loodab hakata vaktsiini pakkuma nii väikestele lastele kui täiskasvanutele vanuses 27-45, mis on tõeliselt hirmutavad inimkatsed.


“Kiirmenetlus” tähendab, et seda vaktsiini puudutav küsimus lahendatakse kiirkorras. Toetudes HPV vaktsiini ülisuurele kõrvalmõjude hulgale, k.a. vähenenud viljastumisvõime, ei tohiks keegi saada antud vaktsiini enne kui on tõestatud selle ohutus.


818 views0 comments
bottom of page